Booking.com

2 Ağustos 2016 Salı

Ispanyol Tavuğu

Ispanyol Tavuğu


Ispanyol tavuğu
Fotograf www.bbcgoodfood.com 'dan alınmıştır.

Malzemeler 
8 adet tavuk kalça şiş
Ince doğranmış 2 adet soğan
2 tatlı kaşığı kırmızı biber
1 adet limonun suyu ve kabugunun rendesi
Yarım demet maydonoz, doğranmış
1 su bardağı tavuk suyu 
2 tatlı kaşığı sıvı yağ



Yapılışı
Fırın kabına aldığımız tavukların üzerine tüm malzemeleri katarak elimizle harman ediyoruz.
Önceden 190 derecede ısıttıgımız fırında 45 dakika  kadar (tavuklar altın rengine gelene kadar) pişiriyoruz.

Afiyet Olsun 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder